Door een roze bril! (6)

23 Reacties op “Door een roze bril! (6)

 1. Jeetje, wat een kentekenplaten hebben die suikerspinnen…

 2. Ha ha, het zijn echte ballerina’s hoor, Vogel-vrij! πŸ˜‰
  Maar idd het valt wel op rond die ranke roze pootjes (oke, poten).

 3. Flauw hoor! Het was je om zijn ‘achterkantje’ te doen. πŸ™‚

 4. Een niet-Hollandse schoonheid, zeker! ;-))
  Als clip had ik eigenlijk…Pretty Flamingo van Manfred Mann verwacht… πŸ™‚
  Hartelijke groet, Bart

 5. Nietes, oma! Ik vond hem gewoon helemaal leuk, alleen iets te te jong. :p
  Het type waar ik vroeger wel op viel.

 6. Onze reacties kruisten, Bart.
  Hij is toch wel Hollands, of begrijp ik je nu verkeerd? πŸ™‚
  Dat nummer ken ik niet (alweer ;)).
  En hoe vond je Callahan en Ravaage?

 7. Bijna niet te geloven dat die ook in het wild voorkomt.

 8. Die jongen, Martin? ;))

 9. Ik bedoelde eigenlijk de flamingo, Marjelle! πŸ™‚
  Ik kende ze nog niet, Bill Canahan en Ravaage, zal het later denk ik nog gaan beluisteren…maar nu eerst hoogste bedtijd hier, morgen is het heel vroeg dag! πŸ˜‰

 10. O sorry, ik was even van de flamingo’s afgedwaald, Bart. πŸ˜‰
  Tuurlijk, lekker slapen eerst, and sweet dreams!
  Ravaage heb ik m.n. gekozen i.v.m. de titel van het nummer, al klinkt het best wel leuk ook. πŸ˜‰

 11. Nou, er loopt genoeg leuks rond in die dierentuin bij jou :-))). Ze zijn zo mooi, de flamingo’s! En leuk, Ravaage kende ik helemaal nog niet. Lekker klinkt het! Vrolijk blog!

 12. Klopt, Flo (was vandaag nog heel even in de Zoo in Antwerpen, maar dat is een wereld van verschil met Blijdorp, vind ik) en ik heb ook steeds duidelijkere voorkeuren, zo van ‘o ja, nu naar Boserwtje toe’, en ‘even naar de ringstaartaapjes’ en natuurlijk naar alles wat klein, donzig en onschuldig is. I’m a sucker for sweet.
  Thanks, ik had even m’n roze bril opgezet, dat scheelt. πŸ˜‰

 13. Kitty Schoenmakers

  Die snavel van het beesie is werkelijk prachtig!
  het oogje vind ik wat te klein in verhouding; zo kijkt ie altijd geniepig πŸ™‚
  Die laatste kon wel een jonger broertje van lieffie zijn van onlangs.

 14. En ze zijn ook nog een beetje eng-geel, Kitty. πŸ˜‰
  Grappig dat je dat zegt, toen ik ermee bezig was, wilde ik als alt-text bij de foto ‘lieffie’ zetten en bedacht toen dat ik dat al een keer gedaan had bij de vorige krullenjongen met hoed en fiets. πŸ™‚
  ’t Zou wel leuk zijn om een aparte lieffie-serie te beginnen, maar inmiddels lopen er al vier, so let’s not overdo it. :p

 15. Zijn die eetbaar?

 16. zelfstandig_journalist

  De ZOO in Antwerpen is een pak kleiner dan Blijdorp en telt ook veel minder grote beesten (olifanten, leeuwen etc.). Er zitten wel hele mooie vogels. Persoonlijk heb ik altijd een dubbel gevoel bij het fenomeen dierentuin. De flamingo’s zullen daar minder last van hebben :-).

 17. *Alleen om naar te kijken, Paco. πŸ™‚
  *Idd, ZJ, en ook de sfeer vind ik een stuk minder, eerlijk gezegd.
  Ik ben zelf niet zo voor dierentuinen (en heb dat al eens eerder uitgelegd onder een dierenfotoblog), maar heb tegen m’n principes in laatst toch een abonnement genomen op Blijdorp, omdat ik vanaf eenhoog Crooswijk steeds meer verlang naar natuur en dieren… Daarnaast doen dierentuinen ook wel goede dingen, bv. projecten in het buitenland zoals ik laatst van iemand hoorde, dus daar troost ik me dan maar mee. πŸ˜‰

 18. zelfstandig_journalist

  Dierentuinen bezoek ik slechts heel sporadisch. Blijdorp scoort veel hoger dan de Antwerpse ZOO. Alleen zal ik dat maar niet hier in Antwerpen zeggen :-).

 19. En Antwerpen heeft weer de Grote Markt en straatjes vol restaurantjes waar je je ogen uitkijkt, ZJ, ik waande me een beetje in het buitenland gisteren, en Belgie is voor mij niet echt buitenland, vandaar dat ik het zo zeg. πŸ˜‰

 20. Mooie serie Marjelle.

 21. Thanks, Joost!

 22. Ze krijgen vast verfstoffen door hun voer, rose, resp. blauw.

 23. Echt niet, Blew. πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.