‘Foto maken?’ vroeg hij

Eveningness Lotus Plaza

17 Reacties op “‘Foto maken?’ vroeg hij

 1. Hier was het duidelijk nog heel warm, dus… 🙂
  Echt een zomerse foto.

 2. Je had misschien nog wel dichterbij gekund… Ken je het handgebaar dat de linkse en middelste persoon maken?

  • Het was even snel een foto maken, al vind ik nog dichterbij ook niet nodig in dit geval, ik stond al voor hun neus. 😉
   Heb het nog aan iemand gevraagd en die wist het ook niet, erg vriendelijk ziet het er niet uit al waren ze zelf wel vriendelijk, maar ik ben er niet om te oordelen, ik geef weer wat ik zie. Zo te lezen ken jij het dus wel.

   • Nee, ik ken het gebaar ook niet, dacht dat jij het misschien kende. Dat de foto snel moest begrijp ik wel. Mijn opmerking was niet als kritiek bedoeld. Ik wilde het handgebaar beter bekijken, maar daarvoor was het net te ver weg.

    • Ik dacht idd dat jij het wel kende en het iets vreselijks was ofzo. Opbouwende kritiek vind ik prima, alleen azijnpissers heb ik een hekel aan maar daar val jij zeker niet onder! 🙂

 3. Beetje vreemd dat er een paal uit het hoofd van de rechtse persoon steekt 🙂
  Verder een leuke plaat marjelle. Toch een beetje uitkijken op wie je je camera richt, pakt niet altijd goed uit

  • Ja, dat vond ik ook jammer, helaas was er te weinig tijd om daar rekening mee te houden en op de andere foto stond er een lelijk ijzeren hek in de weg. 😉
   In dit geval vroegen ze het aan mij, zie titel. 😉

 4. Heb na een tip van een tweep nog wat gegoogled, het is een gebaar wat je veel ziet bij hardrockconcerten (een zgnd. duivelsteken), ook populair bij rappers, jeugd, etc. En verder: ‘De Corna (stier) is een heel oud gebaar. Tegenwoordig worden de opgestoken wijsvinger en pink vooral gezien als een rock ’n roll gebaar. Of kortweg, rock on! Waar niet doen? Onder meer in Spanje, Colombia, Tsjechië en Albanië. Hier heeft het ‘Metallica’ gebaar nog steeds de oude betekenis. Met dit gebaar maakten de oude Grieken namelijk aan hun tegenstander duidelijk dat hun partner vreemdging. Hindoes en Boeddhisten zien dit gebaar overigens als iets uitermate positiefs. Zij gebruiken het om kwade geesten mee te verdrijven’.

 5. Het gebaar kwam mij ook bekend voor. Wie van de drie vroeg nu om de foto?

 6. ‘Alsjeblieft’ kon er niet vanaf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.