Hello goodbye!

Hello Evanescence

Hello Goodbye

22 Reacties op “Hello goodbye!

 1. Tja, Nirvana. Ik blijf het wonderlijk vinden dat 17 jaar na zijn dood Cobain voor velen toch nog steeds een muzikale held is. Die status heeft Evanescence bij lange na nog niet bereikt. Wat slechts een constatering is en geen inhoudelijk oordeel over hun muziek. Daarvoor ken ik de band niet goed genoeg.

  • Kurt Cobain, persoon en muziek, had wel iets idd. Meisje & jongen reageerden zo enthousiast, dat was leuk.
   Eerlijk gezegd ken ik Evalescence nauwelijks, ik vond dit wel een mooi nummer en qua titel bij de foto passen. Over het algemeen vind ik dit soort muziek algauw iets teveel van hetzelfde en net ietsje te gelikt, maar goed, dat is mijn mening. 🙂

 2. Ja, leuke spontane foto! 🙂
  Nirvana, ik had er niet zo veel mee, vond het wat overschat…

 3. Hello Goodbye is een heerlijk programma
  met de mens op z’n mooist…..

  Ik lees net de reacties en het zou om Nirvana gaan….
  of eigenlijk de foto van twee blije mensen….

 4. Cobain was de Jim Morrison van de Nineties. Even oud ook toen hij doodging. Hij zal nog lang bij ons blijven. Leuke foto!

 5. Ik heb ook meer met Morrison, alhoewel ik Cobain toch ook kan waarderen op z’n tijd.

 6. Gave foto Marjelle!
  Jim en Kurt
  het is me om het even
  beiden zijn me
  tot op heden bijgebleven

  Fijne voortzetting van deze mooie dag!

 7. Ontzettende leuke foto @marjelle! Straatfotografie spreekt me toch altijd al heel erg aan. Het is ook duidelijk dat ze het heel leuk vinden dat je een kiekje van ze maakt. Blijde gezichten alom, ook hier achter mijn PC!

  • Dat is leuk wat je zoal onderweg tegenkomt, Rob. Ze reageerden heel enthousiast idd.
   Op Schiphol hangt ook een soort van aparte sfeer die me wel aansprak, ik kreeg op dat panoramaterras een beetje een vakantiegevoel zelfs zonder 1 voet in een vliegtuig te zetten. 😉

 8. Goeie plek voor een VK-blog-exit-bijeenkomst. Letterlijk uitzwaaien.

 9. ojee, ik zag als eerste allemaal Heineken 🙂 maar inderdaad, veel blijheid in deze foto. Leuk!

 10. Meteen maar het langste Doors-nummer gekozen :-). Doet me trouwens terugdenken aan een vakantie in Parijs. 1990 Of daaromtrent. Busreis. Ik trok daar op met een ik meen Limburgse familie. Tienerdochter. Zoontje van een jaar of tien. Jochie zat aandachtig naar The Doors te luisteren op zijn walkman. Zijn zus zal hem hebben aangestoken. Morrison was toen al zowat 20 jaar dood. Eenzelfde effect vermoed ik heden ten dage bij Cobain. Muziek wordt doorgegeven.

 11. “The Celebration of the Lizard” duurt een hele plaatkant op “Absolutely Live”, 17 minuten. Een jaar of 10 geleden heb ik al mijn Doors platen verkocht en vond ik Morrison opeens een aansteller. De wereld draaide om zijn piemel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.