‘Misschien heb ik iets voor je’

De afgelopen week staat in het teken van de 3PS Pijn Pijn en nog eens Pijn daartussendoor ga ik naar AH spreek af met een vriendin bij Taste fotografeer mens en dier zit af en toe op een terrasje in de zon hang aan de lijn met gemeente belastingdienst water gas en licht kortom alle instanties die denken dat ik inmiddels op m’n nieuwe adres woon ‘nee’ zeg ik ‘dat was maar van korte duur het huurcontract is nietig verklaard‘ neem een Ibuprofen sleep samen met een kennis de spullen van het nieuwe huis weer terug naar het oude bel het ene ziekenhuis na het andere val ’s nachts doodmoe in slaap word ’s ochtends rond zes uur wakker met vreemde dromen in m’n hoofd en gloeiende pijnstoten in m’n kaak buurman gaat naar z’n werk klingkloing draai me weer om denk aan de kaakchirurg waar ik naar toe moet probeer uit alle macht niet aan de nachtmerrieman van vorige keer te denken oorverdovende pijn zeg tegen mezelf dat ik het nog even vol moet houden tot aan de ingreep tot aan de tweede ingreep tot aan de tandartsbehandeling tot erna ben zo moe m’n door buren verstoorde slaapritme heeft laatste rest weerstand de nek omgedraaid zet die gedachte snel uit m’n hoofd draai me weer om druk m’n gezicht in het warme kussen concentreer me op de pijn kijk op de wekker 07.00 uur pas andere buren staan op boemboink hoor de stem van de consulente in m’n oor fluisteren ‘misschien heb ik een ander huis voor je’ wil weer gezond zijn weg met de pijn weg met de buren in een leuk huis de sterren van de hemel drinken en klinken op de nacht.
Marjelle

Night Fall Patrick Watson

Klik op de foto voor groter formaat

13 Reacties op “‘Misschien heb ik iets voor je’

 1. Als het maar een nette buurt is.

 2. Eureka, ik heb m’n avatar weer terug. 😉

 3. Ja, het zou wat zijn, een huis naar je zin…….en natuurlijk zonder de vervelende omwegen van deze laatste toestanden…….
  En maar gauw beterschap met de kiespijn gewenst!

  • Ja, een echt thuis i.p.v. iets waar je liever niet naar toe wilt gaan (m.n het laatste jaar stel ik het steeds vaker uit om weer naar huis te gaan).
   Bedankt, ik moet helaas wachten op een aantal kaakchirurgische ingrepen voordat het zover is.

 4. Is er niet een lief, rustig, klein dorpje ‘onder de rook van’ Rotterdam te vinden?

  • Ik zou het niet weten, Aad, wel buitenwijken, maar dat is niks voor mij. Even afwachten wat dit huis op een steenworp afstand (moet je wel ver kunnen gooien) voor me in petto heeft…

 5. We wachten je bevindingen af.

 6. Ondanks alles heb je wel een prachtige foto geschoten!…
  🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.