Over mij

Spiegelkamer - Boijmans van Beuningen
Ik blog over de dingen die ik onderweg tegenkom, die me bezighouden. Klein en groot, lief en leed, alles kan daarbij een inspiratiebron vormen. Autobiografisch met soms een vleugje fantasie.

 • Gastblogger bij het Brabants Dagblad
 • Freelance corrector/redacteur en puzzelmaker
 • Gratis e-book over Rotterdam
 • Gratis e-book Rondje Tilburg
  Allebei met handige tips en veel foto’s

  Downloaden e-book: sla het zip-bestand op met ‘Bestand opslaan’, klik vervolgens op ‘Alles uitpakken’ en voeg het epub-bestand toe aan je e-reader, bv. Calibre, een gratis programma dat je hier kunt downloaden, of klik op het PDF-bestand.

N.B. Sta je op een van de foto’s en wil je dat liever niet, stuur dan een mailtje naar marjellemailt@gmail.com en je foto wordt ervan afgehaald.

3 Reacties op “Over mij

 1. Hallo Marjelle.even surfen op het net en daar kwam ik de taalblunders tegen die jij gevonden heb op het internet.
  Ik kan het best waarderen en zie de humor er best van in.
  Maaaaaarrr!….. als ik je vertel dat ik een rasechte Crooswijker ben die vertel jou een verhaaltje over het hoe en waar van een crooswijkervertel.
  Bij het verzinnen van een goeie pakkende naam (URL) voor mijn site, ben ik echies nie over een nach ijs gegaan .Gekheid Marjelle.
  Dit is bewust gedaan want een Crooswijker vertel en met .nl er acgter rijmt het ook nog.
  Groetjes van een trotse webmaster met 500.000 hits in twee jaar tijd, dan zeg zo’n naam alles. Ton Geenen

 2. Hoi Ton, ik denk dat je verwijst naar m’n blog http://marjelleblogt.wordpress.com/2011/05/15/zoek-machine-2/ De reden dat ik juist die zoektermen koos had niet met taalfouten te maken, maar omdat ik het grappig vond dat – van ‘B12 bij postduiven’ tot ‘intensief wandelen puzzelwoord 13 letters’ – ze allemaal naar mijn blog leidden. šŸ˜‰ De tekst heb ik toen letterlijk overgenomen, dus ook eventuele spelfouten heb ik laten staan. Leuk dat je even meer uitleg geeft over een Crooswijker vertel en succes met je drukbezochte site. šŸ™‚

 3. Bedankt voor je like, Iris van Loon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.