Appie

Klik op de foto voor een groter formaat

Rotterdammers zijn gek op bijnamen

14 Reacties op “Appie

 1. zelfstandigjournalistantwerpen

  De burgervader zit er vrolijk bij.

 2. Lijkt, leek, me wel een aardige kerel. Maar om te komen waar hij is kan hij geen watje zijn…

 3. Ja mooi met die kids erbij.

  • Nou, iig toch een paar mensen die dat ook vinden net als ik. Het is het minst bekeken blog met de minste reacties. 😉

   • Het gaat altijd om wat je wilt vertellen. Views, reacties en likes zijn fijn, maar je kunt het nooit iedereen naar de zin maken. Aboutaleb is volgens mij best een goede burgemeester voor Rotterdam. Terecht dat je hem in het zonnetje zet.

    • We zijn het eens, Blew, ik doe het altijd op mijn manier, al weet ik soms van tevoren al dat bepaalde onderwerpen of foto’s minder zullen aanslaan, als ik het erop wil dan komt het erop. 🙂 In dit geval viel het me op omdat ik het niet verwacht had (bijnamen, Aboutaleb, PvdA, politiek, etc.). Andersom komt het ook voor dat ik denk, nou dat interesseert geen hond!, en dan wordt het wel veel bekeken zoals laatst bij ‘My guardian angel’ bv. 😉

 4. zelfstandigjournalistantwerpen

  Hij is nu toch alweer aardig wat jaartjes burgemeester. De Rotterdammers moeten zo langzamerhand wel aan hem gewend zijn.

 5. Ongeduldigaards! 😉
  We kunnen niet dag en nacht aan onze pc hangen.

  Voila, nu weet ik ook weer wie appie is.

 6. Mevrouw, ik weet dat Albert Heijn een supermarkt is. In mijn actieradius zitten er momenteel drie (Brasschaat, Stabroek en Putte (woensdrecht))
  Maar dan weer niet dat ze daar ook appie tegen zeggen.

  • Je mag wel Marjelle zeggen hoor. 🙂 Ik moest wel lachen om je reactie, toen ik het woord supermarkt typte dacht ik al ‘oeps, mss ben ik iets te volledig’. 😉
   Kijk, toch weer wat geleerd. Ik zag trouwens allemaal lekkere dingen voorbijkomen bij je blogvriendinnen, kreeg er honger van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.