Door het lint!Raakh ii Altan Urag

18 Reacties op “Door het lint!

 1. Is dit op die ene mooie warme dag deze week?
  En wat is er binnen de linten? Een mijnenveld?

 2. Dit is een tijd geleden toen er een feest was in HvH, vandaar dat lintenveld, geen mijnen. 😉
  M’n fotoblog ‘Meer blauw op straat?’ was ook die dag.

 3. Volgens mij is het afzetlint,
  dat zegt wel weer genoeg.

 4. Dat klinkt weer wat minder strand-zon-zee dan lintenveld, Ghijsa. 😉 En een paar agenten glimlachten toen over het lint heen.

 5. De VK-blogverhuizing is inmiddels voorbij en m’n blog weer on-line, alleen heb ik m’n header er opnieuw in moeten zetten. Aangezien spiegelen niet kon (de punt naar rechts) heb ik ‘m ondersteboven gezet, alleen staan er nu opeens zwarte balken omheen, geen gezicht! Heeft iemand een idee hoe dat komt en een oplossing? Tot zover deze monoloog. 😉

 6. die punt omlaag in je header vind ik wel mooi……kan het nieuwe landen…. 😉
  dat zwart
  het lijkt of de foto groter moet kan dat niet? het stoort niet echt maar als het niet is wat je wilt…
  kan je verder niet helpen
  ik heb ook gedoe
  groetjes

 7. Zo kun je het ook bekijken idd, Svara. 😉
  Het ligt niet aan het formaat van de header, is precies dezelfde als er eerst stond, maar op de ene of andere manier wordt er standaard een zwarte rand omheengezet of is dat mss tijdelijke postverhuisstress? 😉
  Sowieso wel een leuk idee (ik denk even hardop) om ook m’n header zelf te fotograferen nu ik al een hele tijd alleen nog eigen foto’s gebruik (op die paar van Beer na).
  Bedankt i.i.g. voor meedenken, ik kom later kijken wat er bij jou mis is.

 8. Je headerfoto moet waarschijnlijk groter. Is er weer een voorgeschreven hoogte voor de header? Komt goed.

 9. Nu weet ik waarom die zwarte balk eromheen staat, Svara, de oorspronkelijke afmetingen van m’n header waren (en zijn) 955×109 en ik lees net dat er inmiddels een andere headermaat is, nl. 960×240, het verschil vult-ie dus op met zwart. Ik had wrs beter even kunnen wachten voordat ik m’n header er opnieuw ingezet had, al vraag ik me wel af hoe ‘hij’ die headergrootte dan aangepast had…

 10. Onze reacties kruisten, Blew, ik was er inmiddels al achter waar het aan lag, de hoogte en breedte wijken idd af.

 11. Aarsman zou hier een hele gedetailleerde verhandeling
  over kunnen houden…..
  ik heb het er geduld niet voor maar het kriebelt wel:)

 12. Aarsman? Over de header, Annet… en wat kriebelt er, ik kan je even niet volgen. 😉

 13. Wat een afzetterij!

 14. Zeg dat wel, Paul! 😉

 15. En je hebt niet "geknipt" in deze foto?

 16. Hoe stel je je dat voor, Trek, m’n Picasa-programma heeft geen schaartje liggen waarmee je ‘in’ een foto knipt. 😉

 17. Tsja, ik bedoel natuurlijk "lintje knippen" 🙂

 18. Soms neem ik dingen heel letterlijk, Trek. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.