Cirkelredenering?Circles Joe Satriani

14 Reacties op “Cirkelredenering?

 1. zelfstandig_journalist

  Bonken doet het prima daar bij Rotterdam Centraal. Een nieuw hart kan ik er nog niet in ontdekken, al moet het mooi gaan worden. Afgaande op schetsen die ik heb gezien toen ik zelf nog in Rotterdam woonde.

 2. Ha ha, dat zeg je helemaal goed, ZJ. ๐Ÿ˜‰ Inmiddels is het zelfs bij mij in de buurt (Goudse Rijweg, Oostplein, etc.) een puinzooi geworden, waar ik als fietser maar met moeite doorheen kom, dus ik sprint over stoepen en stoepjes, rijd over provisorisch neergelegde houten planken, bagger met m’n fiets aan de hand door het zand, en last but not least word bijna overreden door een heftruck als ik niet uitkijk. ๐Ÿ˜‰ Ik ben benieuwd naar haar nieuwe hart… dat wel.

 3. Een goed getroffen doorkijkje, en bónken doet het dus zeker… ๐Ÿ™‚
  Pas maar goed op Marjelle met die bagger, planken, kuilen en slaperige heftruckchauffeurs! ๐Ÿ˜‰

 4. Als m’n hart niet bonkt*, dan is het m’n hoofd wel, Bart. ๐Ÿ˜‰
  (*Zoals gisteren toen er opeens om kwart over 1 ’s nachts een aantal maal achter elkaar hard en lang op m’n bel werd gedrukt, dan klopt m’n hart toch wel even iets sneller. Maar dit geheel en al terzijde.)
  Ja, ik doe zo voorzichtig mogelijk idd!

 5. Misschien was het de huisbaas die om geld kwam?
  Pak een proppeschieter en schiet hem voor z’n sodemieter.
  Maar Rotterdam heeft geen hart meer, tenzij ze aan de hand van ouwe foto’s alles weer afbreken/herbouwen.
  Alleen dat kost een muntje….als ze dat doen is Nederland failliet.

 6. Dat gaat via automatische incasso, Gus. ๐Ÿ˜‰
  Rotterdam heeft best een groot hart, vind ik, alleen je ‘moet’ het zien (je moet natuurlijk niets ;)), en ik zie het door alle puinhopen heen, zelfs in de herfst, in de kou, al kost dat veel meer moeite… dat dan weer wel.

 7. Rotterdam heeft niet alleen een hart maar ook een ziel. Dat kan je van dat uit de kluiten gewassen Madurodam dat door het leven gaat als Amsterdam niet zeggen. Daar blijven ze maar strompelen door die zeventiende eeuw en die bootjes vol toeristen blijven maar dobberen in die stinkgrachten. Die hele stad meurt naar de Febo. En als ze een treinspoor aanleggen zakt de halve stad weg in de modder. Wat een armoe. Ze hebben een haven waar al sinds 1312 geen schip meer geweest is. Het IJ wordt 1 keer per jaar gebruikt voor Sail, een zeilboten parade notabene, alsof er sinds de dagen van de VOC niks meer veranderd is. En als je een Amsterdammer vertelt dat je uit Rotterdam komt kijkt ie je meewarig aan, gemakshalve even aan het feit voorbijgaand dat ie zelf 6 maanden daarvoor uit Heerjezusveen is komen kruipen met een ton koemest in het profiel van z’n kaplaarzen. Amsterdam heeft het, ja,ja, en anders jatten ze het wel..
  zo dat moest ik even kwijt Marjelle, Pfoei, ik voel me gelijk een stuk beter.
  Amsterdam is op zijn mooist in je achteruitkijkspiegel…
  groet,
  cor
  @Gus,
  Nederland is al failliet, in morele zin…

 8. zelfstandig_journalist

  @Cor: ik heb ook nooit iets met Amsterdam gehad. Veel te druk, te chaotisch.
  @Marjelle: pas goed op jezelf. Buiten en binnen!

 9. *Nou, dat luchtte op, Cor, zo te zien. ๐Ÿ˜‰
  Ik heb ook niets met Amsterdam, al mag iedereen het van mij een geweldige stad vinden, hoor, maar ik ga er binnenkort wel naartoe, alleen heeft dat een andere reden waar ik zeker nog over ga bloggen.
  *Idd, als je veilig door alle puinhopen heen gebaggerd bent, dan val je thuis van de trap af bij een lamp indraaien, ZJ. ๐Ÿ˜‰

 10. @ZJ,
  Het is er een teringbende
  @Marjelle,
  Je mag van mij naar Amsterdam die dag, als je maar wel een fotootje van R’dam in je portemonnee houdt.. Dondert niet van welk deel. Beloof je dat? ๐Ÿ˜‰

 11. Wat in je hart zit gaat overal mee naartoe, Cor, heb ik geen foto voor nodig. ๐Ÿ˜‰

 12. zelfstandig_journalist

  @Cor: ik ben er al jaren niet meer geweest.

 13. @Marjelle,
  Daar heb je helemaal gelijk in.
  @ZJ,
  Ik ook niet. Ik ben de afgelopen 9 jaar, twee keer in R’dam geweest. Da laatste keer, drie jaar geleden was het zo koud -in april notabene- dat we meteen op het vliegtuig naar zuid -Portugal zijn gestapt. Daar was het enigszins uit te houden ๐Ÿ˜‰

 14. Wist ik wel. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.