Denk niet zwart-wit!


Klik op de foto voor muziek

17 Reacties op “Denk niet zwart-wit!

 1. Een goed motto!
  En natuurlijk meteen naar Frank Boeyen gezocht, ik wist wel waar die te vinden was! ๐Ÿ™‚
  Knor lag al te pitten, hij had met plezier de aanbevelingsknop ingedrukt, weet ik! Dus heb ik de honneurs maar even voor hem waargenomen ๐Ÿ˜‰

 2. Vind ik ook, Bart, en dat op alle gebieden! En dan heb je natuurlijk ook het andere zinnetje gelezen als je Frank hebt gevonden, vond ik wel helemaal bij de foto passen ook. ๐Ÿ˜‰
  Edit: o, ik zie nu je toevoeging, ja, Beer is altijd net iets langer op dan Knorretje (en dat geldt voor de resp. ‘baasjes’ ook ;)).

 3. Ja, haha. wat leuk, het geldt voor de baasjes én voor de dieren zelf, zie ik ineens ook in…ik ben al weer vér over mijn bedtijd heen, zul je wel begrijpen, en morgen weer onbarmhartig vroeg dag hier…… :-))
  En ja, dat andere zinnetje hoort er ook helemaal bij (ik ‘hoor’ het ook meteen erbij, bij de titel van het liedje, altijd).

 4. Hoogste bedtijd zo te lezen, Bart. ๐Ÿ˜‰ Hier gelukkig wat minder vroeg.
  Ik ook idd. ๐Ÿ™‚
  Sweet dreams!

 5. Prachtige foto Marjelle! Hier ben ik jaloers op! Het hele verhaal zit perfect ingesloten in het beeld. Ah ja, een lekkere mooie nostalgische Frank Boeyen..

 6. Dank, dank, Flo! ๐Ÿ˜‰ Ik vond het ook leuk dat het hele verhaal erin zat idd, zelfs dingen die ik pas later op de pc zag. ๐Ÿ˜‰
  Hij heeft een lekkere stem ook.

 7. hij (die met die trui) loopt echt op afgesleten sandalen ofzo, gek detail, maar waarschijnlijk is het erg ‘done’ om er als koele man zo bij te lopen ( niet mijn smaak overigens) . Haar schoenen vind ik wel blits btw, wat een hakken!

 8. Euh, weet het niet, Flo, ik hou me niet met coole mannen bezig. ;))
  Wat een hakken idd, ik heb sinds kort voor het eerst in jaren sandalen met (slee)hakken gekocht, het is echt oefenen om er normaal op te lopen, vroeger stond ik ermee op en ging ermee naar bed, bij wijze van dan. ๐Ÿ˜‰

 9. zelfstandig_journalist

  Ik ben benieuwd waar in Antwerpen deze foto is genomen. De omgeving zegt mij even niets. Ik vorige week Frank Boeijen, jij deze week. Hij is ineens in the picture hier op het blog :-).

 10. antoinette duijsters

  Pracht foto, Marjelle en mooi motto.

 11. *Ja, als ik de straat nog wist, ZJ, ik heb er niet voor niets een half uur over gedaan om van het station naar de Grote Markt te lopen (werd de verkeerde kant opgestuurd). ๐Ÿ˜‰ I.i.g. is dit op de terugweg.
  Weet je dat ik daar niet eens bij stilstond toen ik dit nummer neerzette, het was m’n eerste gedachte bij de titel.
  *Thanks, Antoinette! Al heb ik wel even getwjfeld of ik de dame in het geel erop zou laten staan, maar ze paste er juist uitstekend in, het maakt de foto net even anders en vollediger, alleen ben ik bang dat ik er haar geen plezier mee doe zo te zien… blijft lastig dat soort afwegingen.

 12. zelfstandig_journalist

  Hm, het zou de Gemeentestraat kunnen zijn, als deze foto in de buurt van Antwerpen CS is genomen.

 13. Dat was wel de straat waar ik naar op zoek was toen ik naar de Grote Markt liep, ZJ, dus wie weet ben ik op de terugweg wel goed gelopen. ๐Ÿ˜‰

 14. zelfstandig_journalist

  Als je van Antwerpen Centraal naar de Grote Markt wilt wandelen en vice versa, neem je of wel de route via Keyserlei/Meir o fwel loop je via Gemeentestraat/Rooseveltplaats (waar alle bussen aankomen en vertrekken) verder binnendoor of alsnog via de Meir naar de Grote Markt. Het zou dus best de Gemeentestraat kunnen zijn :-).

 15. Ik denk het ook. ๐Ÿ˜‰

 16. Kleurrijk blog.
  Zwart-wit denken heb ik al lang afgeleerd. Geloof ik ๐Ÿ˜‰

 17. Ik ook, Aad, relativeren en nuanceren daar kom je een stuk verder mee volgens mij. Wat niet betekent dat ik niet af en toe met vuur mijn standpunt verdedig! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.