Duizel mij!

Duizel in het park

15 Reacties op “Duizel mij!

 1. Leuk dat dat hier ook kan, klikken voor een vergroting…op Hyves kan dat ook:) Maar hoe dat hier moet….op een dag raak je achter…..en je wilt er graag bijblijven hè..maar ja..zucht…

  🙂

  • Je kunt die optie normaal uitzetten in WordPress, dan is je foto dus geen link. Alleen bij de galerij-mode zoals hier kan dat niet, althans ik heb het nergens kunnen vinden en ik vind het wel best ook. Het leuke is wel dat je dan de foto’s groter kunt weergeven (zoals ik met 1 ook gedaan heb), omdat ze op een aparte pagina getoond worden (en dus niet door de tekst in de rechtermarge heen lopen).

   Dat met die tijdelijk andere header (alleen boven dit blog) was even ‘spelen’, op zich is die foto niet geschikt, maar ik vond het toch wel grappig om het even te laten staan.

 2. Ik kende het niet, Duizel…was het leuk?

  • Het was wel leuk, Bart, alleen stond m’n hoofd er niet echt naar, maar daar kan ‘Duizel in het park’ niets aan doen… 😉
   Meer info kun je eventueel vinden in de link onder de foto’s.

 3. Sorry, ik heb de code voor “galeries” nog niet in gebruik genomen op OBA, dus hij laat het nog niet zien. Ik wil het allemaal eerst goed testen en er zitten nog een aantal andere wijzigingen in de pijplijn.

  • Ik begrijp je reactie niet helemaal. Het gaat hier over WordPress, Annet maakt een opmerking over doorklikken op foto’s in WP en ik leg vervolgens uit hoe het hier een beetje werkt en dat ik het prima vind.
   Ik heb verder geen enkel probleem met die galerij-mode. Wat betreft OBA, als ik wil dat er geen foto op de voorpagina wordt getoond, dan vink ik gewoon de andere optie aan bij ‘Instellingen’, ‘Lezen’.

 4. Omdat het me duizelde de link even bekeken uiteraard.
  Leuk inititiatief.

 5. Johan, als je dit leest, ik heb geprobeerd tot vijf keer toe een reactie bij jou te plaatsen maar het lukte niet en ik kreeg deze foutmelding:
  ‘Whoops! There was a small systems error. Please try refreshing the page and if the error is still there drop us a note and let us know’. Dan weet je dat. 😉

 6. Ik reageerde niet op iemand. Ik wilde alleen even verklaren waarom er geen thumbnail getoond wordt op OBA. Binnenkort werkt het ook voor galleries.

 7. Kennelijk een tijdelijke bug in blogspot. Lebonton heeft laat in de middag wel kunnen reageren en ik zelf ook net. Toch bedankt voor het lezen.

 8. Leuke oplossing met de aparte pagina’s per foto. En inderdaad, Kristien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.