In een oogopslag


Klik op de foto voor een groter formaat

Foto gemaakt in Boijmans van Beuningen

11 Reacties op “In een oogopslag

 1. Bedankt voor je like, Geert de Brabander.

 2. Een ingebouwde QR code?
  We gaan een wel erg “creepy” toekomst tegemoet, niet?

 3. En bedankt voor je like, Luc Dewaele.

 4. Ja, creepy, ook ik krijg er sf associaties bij. Ik was al aardig in de sfeer, want ik heb afgelopen dagen de films Primer en Upstream color gezien, van regisseur/acteur Shane Carruth.
  In de eerste film ontdekken twee jonge technici bij toeval dat ze een tijdmachine hebben uitgevonden, in de tweede worden de levens van twee mensen ingrijpend gewijzigd door een infectie door een parasiet…
  Geen makkelijke films, maar dat vind ik nooit erg, je mag er als kijker ook iets voor doen, vind ik… 🙂

  • Oke, dan paste het er wel bij. 😉 Die films ken ik niet, ik kijk vrijwel nooit sf-films, ‘I robot’ en ‘The matrix’ zijn een paar van de weinige sf-films die ik wel gezien heb. Soms neem ik ook films op waarvan ik achteraf denk ‘de recensie was goed, de film zal wel “goed” zijn, maar over the top kunstig etc., en ik heb absoluut geen zin om ernaar te kijken. 😉

 5. Ja, meestal weet ik van te voren al uit de recensies, en de trailer, of ik een film sowieso wat zal vinden of niet.
  En verder hanteer ik maar mijn eigen 5 minuten-regel: binnen de eerste 5 minuten weet ik zeker voor mezelf of een film me zal boeien of niet.
  Meestal is dat al binnen enkele seconden, trouwens…
  Voor een boek geldt in wezen hetzelfde, binnen een pagina of 5 weet ik ook al zeker of ik verder wil lezen, of niet… 🙂

  • Meestal weet ik het ook al heel snel, al was Dogville een van de uitzonderingen (film van Lars von Trier), daar moest ik echt eerst even inkomen en uiteindelijk heb ik hem 3x gezien. Beklemmend mooi.
   Ja, met boeken gaat het ook heel snel.

 6. Dank voor je like, Blew.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.