Is ze echt?


Klik op de foto’s voor een groter beeld

De Nieuwe Binnenweg… leeft!

Het beeld knipoogde naar me

12 Reacties op “Is ze echt?

 1. zelfstandigjournalistantwerpen

  Het meisje denkt er zo het hare van.

 2. Ja, ze is echt, maar niet als beeld, daar denkt ze (idd Johan zichtbaar nog teveel voor 🙂
  en het is een rage aan het worden om deze acteurs als levende etalagepoppen te gebruiken. In Vlissingen waren ze in december in de St Jacobspassage heel geraffineerd tussen die de echte poppen gaan staan. Het winkelstraatje moest opgepimpt worden. Veel publiek toen…..

  • Die vraag stelde ik toen ik een van de andere ‘beelden’ roerloos in het hofje van een oud pand zag staan, het was even niet te zien. 😉
   Dit is ‘Nieuwe Binnenweg… leeft!’ (zie link) en dat is de afgelopen jaren 1x per jaar in juni/juli.

 3. Het lijkt me heel knap, zo doodstil te blijven, in één houding.
  Zou niks voor mij zijn, lukte me echt niet, het idee alleen al…;-)

  • Zeker knap, zie ik mezelf ook niet doen. 😉 Sommigen veranderen wel regelmatig van pose, maar anderen staan idd heel lang roerloos. En dan heb je natuurlijk ook nog de steltlopers zoals de dame in het rood.

 4. zelfstandigjournalistantwerpen

  Ik bedoel het meisje in de blauwe jas!

 5. Bedankt voor je like, Blew.

 6. Thanks for liking my blog, Shimky.

 7. Great shots! My fav. is the 5th one 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.