Met Natasja

Terwijl ik heen en weer aan het bellen ben om een oplossing te vinden voor m’n acute ontsteking rinkelt m’n mobiele telefoon. ‘Met Natasja’, hoor ik een onbekende vrouwenstem zeggen. Ik ben nog maar halfwakker na amper vijf uur slaap en heb even geen flauw idee wie er aan de andere kant van de lijn hangt. ‘Ik heb uw nummer gekregen van de makelaar en wil u graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek a.s. woensdag’, gaat de stem verder. Opeens begint het me te dagen, dit is de beheerder van de woning in Noord waar ik laatst ben gaan kijken, dat leuke huis met die rare douche. Ik probeer een stuk fitter te klinken dan ik me voel en maak een afspraak met haar. Ik ben nog wel zo alert om even een klein voorbehoud te maken en leg uit dat ik niet weet hoe het tandartsbezoek morgen zal verlopen en hoe ik er daarna aan toe zal zijn. Ze is gelukkig vol begrip. Even later begint het langzaam een beetje tot me door te dringen dat ik nu echt een stapje verder lijk gekomen op huizenpad.
Marjelle

Foto Witold Riedel

20 Reacties op “Met Natasja

 1. zelfstandigjournalistantwerpen

  Spannend!

 2. Dat biedt perspectief…duimen maar! 🙂

 3. We zijn benieuwd. In ieder geval beterschap.
  grH

 4. Grutte, tja, makelaars hebben soms iets te mooie verhalen idd.

 5. Heel benieuwd hoe dat gaat aflopen.

 6. Aan de ene kant is het fijn natuurlijk, maar ik vond die verhalen over je bezichtigingen best leuk….. De verhalen over de Saxbuuf kunnen ook erg boeiend worden straks! Succes! x

  • Tja, elk nadeel heb zijn voordeel. 😉 En bedankt!
   Die saxdame is geen buurvrouw (dan was ik meteen omgedraaid), maar iemand die ik tegenkwam bij de bezichtiging van dit huis.

 7. Hé, dat klinkt goed!

 8. Oh, fijn, verandering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.