Waar is de meisje?


De Hoop

15 Reacties op “Waar is de meisje?

 1. Het clipje van “De Hoop” maar even bekeken. Ik denk dat het dak van de zaal lekt ๐Ÿ™‚ Leuke foto van het verliefde stelletje maar wel errug klein Marjelle, bang voor kopieergedrag ?

  • Ik vind het een leuk nummer, heb het al de hele tijd opstaan vanmiddag. ๐Ÿ˜‰ De foto is even groot als altijd (500 breed), maar ik zag dat je door kon klikken (en dat-ie dan kleiner wordt), dat was niet de bedoeling dus ga ik zo aanpassen.

   P.S. Ik weet niet of voor iedereen duidelijk is dat de foto expres wat zoetiger is als contrast met de muziek (ik kom hierop door een opmerking op nu.jij), maar je moet dit soort dingen ook eigenlijk niet uitleggen. ๐Ÿ˜›

 2. De foto was vast gemaakt in zonniger tijden, zeker, Marjelle?
  Hoop dat het gauw weer de normaalste zaak van de wereld lijkt, een heerlijk lentezonnetje – we hebben er recht op! ๐Ÿ™‚

 3. Het antwoord op die vraag lijkt me toch niet zo moeilijk te geven :-). By the way: mijn blog van vandaag moet jou als Rotterdamse zeker aanspreken!

 4. Ik heb nergens naar gekeken,
  maar… die zin maakt me nostalgisch:
  mijn moeder was een buitenlandse, en heet nooit het verschil tussen de en het kunnen vatten.
  Dus die zin klinkt mij als mooie oude muziek in de oren ๐Ÿ™‚

  • Dan zal ik verder niet vertellen waar het over ging, behalve dat ik het ook een mooie titel/zin vind. ๐Ÿ˜‰
   Ik kan me er (zonder buitenlandse ouders) wel iets bij voorstellen, het klinkt wrs ook vertrouwd, een gevoel wat ik heb als ik iemand Limburgs hoor praten (m’n ouders kwamen uit Limburg).

 5. Bij de wereld draait door gehoord en gezien, hun gezichten ook achter zwart doek. Maar met swingende lijven, leuke foto!

  • Ik zag ze gisteren ook bij DWDD (compilatie) & vond het meteen een leuk nummer.
   Klopt, ze willen anoniem blijven – zij (mix Belgen en Nederlanders) hebben een verschillende muzikale achtergrond – en willen niet daarop vastgepind worden heb ik begrepen. Er kwam wel meteen een naam in me op toen ik het nummer hoorde. ๐Ÿ˜‰ En dank!

 6. Ze worden gesponsord door Puma. ๐Ÿ˜‰

 7. Ik weet dat je geen geboren Rotterdamse bent, maar je woont er nu toch alweer een tijdje.

 8. Toen ik vandaag m’n eerste Schrijven magazine doorbladerde in de trein, leuk blad, kwam ik dit stukje tegen: ‘De meisje die zijn ding doet’, wel toepasselijk dus. ๐Ÿ˜‰ Ik typ het even over.
  “De regel is dat je naar onzijdige woorden verwijst met zijn: ‘het bedrijf sluit zijn deuren’. Meisje is zo’n onzijdig woord. Toch zegt niemand: ‘het meisje kamt zijn haren’. Ons gezonde verstand wint het hier van de botte regel. Maar niet altijd. Want we zeggen weer wel ‘het meisje dat…’. (Eigenlijk valt er dus net zo goed wat te zeggen voor ‘de meisje die…’.)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.