Yes, I will!

Klik op de foto voor een groter formaat

Rajah Khan Renaissance

23 Reacties op “Yes, I will!

 1. Nee, neen, nee, zet me neer ik loop zelf wel op eigen benen!

  • Nee, neen, nee, zo ging het niet! ๐Ÿ˜‰ Ze poseerden speciaal zo voor hun fotograaf. Ik heb nog wel een erna-foto waarop deze pose als een kaartenhuis in elkaar valt, maar die heb ik expres niet geplaatst omdat die niet zo flatteus was en ik niet dacht dat ik ze daarmee een plezier zou doen.

 2. Eerlijk gezegd vindt ik het een nogal krampachtige pose, Niet elegant ๐Ÿ™‚ De bruidsreportage is dan ook niet de simpelste tak van fotografie. Met een goede belichting op een sneeuwwitte bruidsjurk gaat ook de vakfotograaf wel eens in de fout

  • Natuurlijk is het een beetje een krampachtige pose, weet je hoe dat voelt om iemand zo een tijdlang vast te moeten houden… ๐Ÿ˜‰ Dat viel niet mee zo te zien, maar dat is juist het leuke ook, real life, ik geloof niet in een wereld van louter mooie plaatjes.

 3. Ik ben nu wel benieuwd Marjelle??

 4. De volgende keer moet ze misschien toch maar een andere fotograaf nemen.

  • De volgende keer? ๐Ÿ˜‰
   Volgens mij waren ze heel tevreden met hem, gelukkig heeft iedereen zo zijn eigen ideeen over wat wel en niet leuk is.
   Zelf hou ik vooral van ongeposeerd, maar een foto maken van mensen die poseren voor iemand anders vind ik dan weer wel leuk.

 5. Tja, en dan natuurlijk zeggen dat het de “mooiste dag van hun leven” was. Zit wel wat in trouwens. Daarna wordt het voor velen een stuk minder..

  • Ondanks dat ik helemaal niks met trouwen heb (en dan druk ik me heel netjes uit) ๐Ÿ˜‰ hoop ik toch voor ze dat het idd een mooie dag was. Dat het daarna volgens jou minder wordt voor velen hoop ik niet, en sowieso denk (weet) ik dat je dat zelf voor een groot deel in de hand hebt door allebei interesse te blijven tonen, nieuwe/leuke dingen te blijven doen, loyaal te blijven ook in slechte tijden, and never take things for granted, married or not. ๐Ÿ˜‰

 6. Als we een van de twee over een x aantal jaren op een nieuwe foto van je weer in bruidstenue zien poseren, weten we het antwoord :-).

  • Klopt helemaal. ๐Ÿ˜‰ Al hoop ik het voor hen van niet. Hun twee bruidsmeisjes had ik trouwens ook in een blog gezet. Ik zoek straks wel even in welk blog dat was.

 7. Stel hij gooit en ze komt lachend boven, dan weet hij de rest van zijn leven zeker dat het de goede is….

 8. Ik hou ook het meest van ‘ongeposeerd’, het draagt er ook aan bij dat ik vaker en liever dieren fotografeer dan mensen, even generaliserend…
  Juist hun ‘naturel’ raakt vaak bij mij een snaar… ๐Ÿ™‚

  • Dieren fotograferen blijft heel leuk idd. Ik hoorde gisteren van iemand die o.a. op Bali was geweest dat hij vanuit het raam de wilde apen zag springen. ๐Ÿ˜‰ Hij vertelde ook over de ongerepte stranden op de Maladiven, ‘alsof je in een levensgroot aquarium rondzwemt’. Mijn camera en ik krijgen vlinders van zulke verhalen.

 9. …en eventjes off-topic: de olifantjes van hiernaast zijn nu geloof ik om het hardst aan het touwtjespringen, bonkend op de hardhouten galmende vloer.
  Een raadsel waarom ze dat nu niet gewoon buiten doen, je zou bijna aan opzet denken… ๐Ÿ˜‰
  Pas hadden ze een verjaardag, en het oorverdovende gebonk ging tot zeker twee uur ’s nachts door. En pa en moe vinden alles best blijkbaar…
  En jij hebt ‘je’ olifantjes dan ook nog eens pal boven je, kun je dus nagaan…

  • Ik begrijp ook niet waarom mensen dat soort dingen binnen doen in gehorige huizen, wrs omdat ze het wel zo makkelijk vinden om niet twee stappen buiten de deur te hoeven zetten ipv rekening te houden met anderen. Succes i.i.g. ermee!
   Die zijn de laatste weken een stuk rustiger opeens hier, heeft ook te maken met de waarschuwingen van de woningbouw denk ik, ik heb de indruk dat ze dat nu wel serieuzer beginnen te nemen. Bovenbuurman heeft me al een aantal keer gebeld deze week, maar of er een structurele oplossing komt is nog maar zeer de vraag. Fingers crossed nog steeds.

 10. Ze zien er niet blij uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.