Mond-op-mondbeademing?

Klik op de foto voor groter formaat

Kabootar Rajasthan Roots

20 Reacties op “Mond-op-mondbeademing?

 1. Een klik op de foto is de moeite waard. Kwaliteit vele malen beter.
  Ik denk dat er iets eetbaars tussen de tanden van de linkse prairiehond zit Marjelle ๐Ÿ™‚

  • In dit geval wordt de kleinere foto onscherp door de optie Onderschrift (dan komt er automatisch een grijs kader om de foto heen en wordt de foto na verkleining in BDSizer nog een keer verkleind), daarom gebruik ik dat vrijwel nooit en zet ik meestal in de tags erbij ‘klik op de foto’ als ik een large versie heb of een andere foto wil laten zien.
   Ik denk dat mama haar kindje aan het voeden is, op de andere foto (klopt, die zie je niet) drinkt het babyhondje bij haar. ๐Ÿ˜‰

 2. “Wil je eens kijken, er zit iets in mijn linker oog.”

 3. Ik wilde het niet zeggen, maar nu je het zelf zegt. ๐Ÿ˜‰

 4. ha wat een prachtig plaatje!
  gr eva

 5. Leuk geschoten zo’n intiem moment.

 6. Ja, een leuk moment, en het komt op de grote foto het mooist uit! ๐Ÿ™‚
  Dieren kunnen ons vaak verbazen, en vertederen…

  • Het ging ook om de grote foto idd. ๐Ÿ™‚ Sinds na verkleining in Picasa het afgelopen jaar de foto’s onscherper werden dan voorheen blijft het lastig, ik ben BDSizer gaan gebruiken in plaats daarvan, maar ook na uploaden in WordPress verliezen die verkleinde foto’s aan scherpte wat eerder niet het geval was.
   Een hele tijd geleden heb ik er in m’n blog toen nog vragen over gesteld, maar de ‘ideale’ oplossing / het ‘ideale’ fotobewerkingsprogramma heb ik nog niet gevonden.

 7. Ja, dat blijft altijd behelpen, Marjelle, het in formaat terugbrengen van je foto’s. Zelfs als je het optimaal doet, zonder (al te veel) scherpteverlies, raak je toch vaak wat ‘impact’ kwijt, en is doorklikken naar de grotere versie een mooie optie.
  Sowieso zorg ik bij de voorbereiding er al voor, om overbodige randen om het onderwerp heen af te snijden, het komt de foto meestal ten goede – en de rust op de afbeelding. En soms is een flinke close-up, waarbij je rustig bv. delen van het lichaam weglaat, ook fijn om te zien.
  In het begin hield ik daar helemaal niet van, maar juist als je het eens een keertje bewust en rigoureus doet, is het resultaat vaak aardig! ๐Ÿ™‚

 8. Wat een schitterend moment!
  Even op de foto klikken en je wordt meteen beloond ๐Ÿ™‚
  Heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.