Zeehondjes gespot!

21 Reacties op “Zeehondjes gespot!

 1. ๐Ÿ™‚ toch een beetje op het verkeerde been gezet.
  Leuk die voorste hond, lijkt mij aan zijn of haar houding een bordercollie, doet me altijd weer terug denken aan kelly, onze bordercollie.
  Groet Luuk

 2. De foto lijkt me op voldoende veilige afstand genomen. Ik ben het, Johan. Het plaatsen van een reactie op WordPress is al dagen een ramp voor wie zelf niet op WP zit. Mijn normale e-mailadres en avatar worden niet meer geaccepteerd. Vandaar dat ik het nu anoniem moet doen.

  • Ik liep er eerst vlak langs of ze kwamen op me af dat kan ook… ๐Ÿ˜‰
   Erg vervelend idd! Ik hoorde het van Bart in mยดn vorige blog.
   Ik hoop dat WordPress dat toch nog terug gaat draaien, want dit maakt het een stuk lezers-/reageeronvriendelijker.

 3. De enige echte strandhondjes :)))

 4. Ja, die voorste is een Bordercollie. Die zijn leuk. Honden op het strand, praat me er niet van!

 5. Honden en strand is altijd om vrolijk van te worden vond ik toen ik nog honden had. Het woordje strand gaf direct een piep en jankconcert tot we gearriveerd waren, het was altijd feest net als op je foto die leuke herinneringen oproept ๐Ÿ˜‰

  Black dog moet kunnen ๐Ÿ˜›

 6. Leuke schijnbeweging in je titel, ik rekende echt op zeehondjes! ๐Ÿ˜‰
  Ze zijn altijd gek op het strand, hondjes, leuk dat enthousiasme vind ik.

 7. zeehondjes ? Oeww ….. oeww ๐Ÿ™‚
  Spelende honden aan het strand is dik genieten voor de toeschouwer

 8. Zijn er ook zeehondentoiletten?

 9. To all
  Sinds gisteren is m’n schouder (rsi) opeens zoveel erger weer dat ik alle virtuele verkeer zoveel mogelijk aan banden moet leggen, ook reageren op andere blogs zit er vandaag niet in helaas. Ik hou het bij een paar tweets en alleen het hoognodige per mail. Hopelijk gaat het morgen weer wat beter.

 10. Sterkte en beterschap met je schouder Marjelle!
  Niet terug reageren hoor, is niet goed voor je schouder, geef die nou eerst maar rust! ๐Ÿ™‚

 11. Leuke titel bij plezierige foto. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.