Bibberen in bikini!

Klik op de foto voor groter formaat

Duik in de Maas

Splashduik Katendrecht


23 Reacties op “Bibberen in bikini!

 1. zelfstandigjournalistantwerpen

  En het vroor vandaag niet eens! Watjes.

 2. Ik heb een koude douche genomen, telt dat ook? :-).

 3. Oei, wat koud zal dat geweest zijn!
  Een ervaring die ik maar niet ga delen… ๐Ÿ™‚

 4. Ja, Marjelle, precies: zo’n graad of 6 lijkt dan nog heel wat, zo ’s winters, maar ik heb het de afgelopen dagen, juist door de harde wind, al weer behoorlijk koud gekregen (dat wordt nog wat, haha!).

 5. Ik kan niet zwemmen :-).

 6. Mij niet gezien. “who are all those people?” ๐Ÿ˜‰

 7. Bedankt voor je like, Geedebee.

 8. Leuk, Splashtours wil m’n foto’s ook op hun Facebookpagina zetten.

 9. Ik begin elke dag met twee rondjes sauna en dan…………koud douchen.

 10. Ik mis hier eigenlijk een beetje de massahysterie bij dit nieuwjaargebeuren. Geweldig toch om met honderden tegelijk spiernaakt de noordzee in te rennen, en daarna een bak hete snert in je rillende lijf gieten ๐Ÿ™‚

  • Henk, geen massahysterie hier, het ‘aanlooppad’ is er ook veel te smal voor zoals je kunt zien op de foto’s. Gelukkig hoeft het niet altijd overal zo massaal. ๐Ÿ˜‰

 11. He wat raar, mijn reactie (van 2 jan. om 22.16) was op Henk Jonkvorst, maar nu is zijn bericht opeens verdwenen. Hoe kan dat?
  En wat ook vreemd is is dat mijn reactie van nu (4 jan.) boven die van 2 jan. staat. Wie het nog snapt mag het uitleggen. ๐Ÿ˜‰

  Ik kopieer ‘m even.
  Reactie Henk Jonkvorst
  “Ik mis hier eigenlijk een beetje de massahysterie bij dit nieuwjaargebeuren. Geweldig toch om met honderden tegelijk spiernaakt de noordzee in te rennen, en daarna een bak hete snert in je rillende lijf gieten :)”

 12. Hihi, Ik zeg, deze Nieuwjaarsduik was de beste!
  En het was niet koud. Ik ben die lange, in het midden, op de bovenste foto, het was zo lache, dat we er 2 keer ingesprongen zijn, ook met z’n drieen, hand in hand, vanaf de kant, dat was helemaal kicke!
  Relaxte tijd, 15:00, en gewoon in je eigen stadje.
  Super geregeld; iedereen in de Splashbus… en iedereen Unox erwtensoep… en iedereen op de SS Rotterdam… wat wil je nog meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.