Bont en blauw!

A good man is hard to find Sufjan Stevens

12 Reacties op “Bont en blauw!

 1. Het lijkt wel een identieke tweeling :-).

  • Ja, eeneiig. 🙂 Zoek de verschillen idd… ik zie al wel wat niet-identieks in hun staart.
   ’t Was wel een bijzondere ervaring trouwens zo’n vrije vlucht meemaken, de (roof)vogels vlogen echt rakelings langs en over je heen. Je mocht ook niets eten of drinken tijdens die drie kwartier, laat staan opeens opstaan of onverwachte bewegingen maken, en ik zat daar (niet geheel op m’n gemak geef ik toe) tussen met m’n fladderfobie. 😉

 2. Je hebt het toch goed overleefd!

  • Jazeker. En mss dat ik nog een keer ga, nu ik weet wat ik kan verwachten zal ik hopelijk iets meer op m’n gemak zitten en dus ook veel meer foto’s kunnen maken dan die paar die ik toen heb genomen.

 3. Wat mij het eerste opviel. De linkse kijkt met open oog de wereld in en de ander houdt ietwat wantrouwig zijn broer in de gaten.
  Leuke foto! 😉

 4. Ze kijken idd anders, Kitty. 😉

 5. Mooie serie dierenfoto’s; ik ga je weer volgen.

  Groet van Jaco

 6. Mooie foto. Ze zijn elkaar aan napapagaaien lijkt wel.

 7. Ik dacht bij het lezen van je titel toch echt eventjes dat je op de valpartijen in de Tour was ingegaan, Marjelle (grapje) … 😉
  Leuke papagaaien, ze zitten ook mooi synchroon nootjes te eten geloof ik… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.