Je bent een engel!


Solace Lisa Gerrard

22 Reacties op “Je bent een engel!

 1. het grijpt je, ja het
  grijpt me aan, de ziel kun je
  eronder verstaan!

 2. Lisa zag er idd uit als een (witte) engel toen ik haar jaren geleden in Paradiso zag. Was volgens mij het 1e concert dat DCD in Nederland gaf.

 3. Toeval ? 🙂
  Mooi hoogverheven silhouetje en een stemmig muziekje daarbij

 4. Ik weet niet Marjelle, de muziek heb ik al snel weggedrukt, niks voor mij!

  Zoveel mensen, zoveel smaken!!!

  vriendelijke groet,
  Fenny

  • Ik vond de muziek heel goed bij mijn engel passen, Fenny, en had daarnaast m’n eigen associaties erbij (o.a. dood van mijn vader en de muziek die hij toen draaide). Dit specifieke nummer zou ik dan ook niet snel thuis opzetten, maar dat geldt niet voor haar andere nummers, sommige vind ik prachtig.
   Smaken verschillen nu eenmaal, geen probleem! 😉

 5. …met een klaroen. Dus laat het ze horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.