Jij is lief!

Limonadeglazen wodka Spinvis

Jijislief

21 Reacties op “Jij is lief!

 1. Dit nummer van Spinvis ken ik nog niet. Dacht ik toch even een foto van Marjelle te zien te krijgen :-).

 2. Lekker nummer, vind ik.
  Dan wordt de titel ‘Ik is lief!‘ 😉

 3. Dat zal toch zeker wel :-)?

 4. No doubt about it. 🙂

 5. Volgens mij treedt Spinvis a.s. dinsdag op in de Oude Luxor ! (nieuwe show “Weerman”, is errug goed !!)
  simongroet

 6. Bedankt voor de tip, Kuifje, ik ben het even gaan nakijken en hij treedt op dinsdag 26 april op in de Oude Luxor. Heb er wel zin in, maar ken niemand in mijn omgeving die van Spinvis houdt (onbegrijpelijk idd). 😉

 7. Ik ben een keer naar een optreden van Spinvis geweest vlak voor mijn verhuis naar Antwerpen. Was in het ter ziele gegane Rotown. Goed optreden toen. Sindsdien ben ik hem enigszins uit het oog verloren wat het nieuwere werk betreft.

  • Zij wel… 😉
   Iets anders, mss weet jij dat wel Aad, inmiddels weet ik wat het verschil is tussen ‘online views’ en ‘syndicated views’, maar heb je enig idee waarom een paar blogs nul syndicated views krijgen terwijl de meeste blogs een paar honderd van dat soort views hebben? Dat soort dingen intrigeert me. 😉

 8. En toen blijk ik een soortgelijke reactie te hebben gegeven. Tja, je moet dingen ook niet anders voorstellen dan ze zijn gegaan :-).

 9. het is ook een lief plaatje
  jongen, meisje, zon, gras…
  krijgen we de komende maanden weer volop te zien

 10. Ja, lekker, he, Beeldsprekers! Ik hou van lente en zomer, van mij mag er een tweeseizoenenbeleid komen. 😉

 11. 2 seizoenen, nee, niet voor mij, zonder herfst en winter geen lente.
  En mijn moeder sprak de wijze woorden “Altijd feest is nooit feest”.
  Maar ik brgrijp het wel. 😉

 12. bij ‘jij is lief’ dacht ik aan Eva de Roovere……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.