Oog in oog met Máxima

Klik op de foto voor een groter formaat

Beelden aan zee

Dom Bontje 2012 Bont voor Dieren 26-11-2012

18 Reacties op “Oog in oog met Máxima

 1. zelfstandigjournalistantwerpen

  Vind het niet echt op haar lijken …

  • Het grappige was dat ik eerst helemaal niet wist dat het Maxima moest voorstellen, ik vond haar wel erop lijken, maar dacht dat dat toeval was. 😉 Voordat ik daarstraks het blog online zette ben ik even gaan googlen en toen bleek het ook echt Maxima te zijn.

 2. Ik zou haar niet herkend hebben…

 3. Zonder voorkennis had je het maxima gevoel Marjelle ?
  Da’s knap 🙂

 4. Ja, ik zag hier ook meteen Maxima in, ik geloof in tegenstelling dus met de meeste anderen… 🙂
  En dat voor een overtuigd niet-royalty-watcher! 😉

 5. Wellicht zitten achter de ogen wel mini webcams verborgen. Een fenomeen dat inmiddels wordt toegepast m.b.v. etalage poppen om het gedrag en reacties van het publiek te observeren en te analyseren voor niet uitsluitend commerciele doeleinden. Er is geen wetgeving die dit verbiedt, noch dat daarvan melding moet worden gemaakt.
  Kan i.s.m. psychologen voor tal van instanties, organisaties, instituten, etc. onnoemelijk veel informatie opleveren. Tot op de iris scan aan toe.
  Veel fantasie is niet nodig, welke mogelijkheden dit biedt.

 6. Ik zit in de “aardig beeld, nooit gedacht dat het royalty moest voorstellen” groep, maar ik heb dan ook helemaal niks met het koningshuis. (Oeps, weer een pagina in mijn BVD dossier!)

  • Bart en ik hebben ook niets met het koningshuis, maar kennelijk meer gevoel voor ‘gezichtsherkenning’. 😉 Ze krijgen het daar druk bij de BVD, zeker als er ook nog mini-webcams achter haar ogen zitten (zie reactie king billy). 😉

 7. Ik zou de gelijkenis niet opgemerkt hebben maar ja……….ik sta meestal oog in oog met minima.

 8. Bedankt voor je like, Atelier c157.

 9. Máxima (tweede foto) toegevoegd. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.