Alle kleuren van de regenboog!


‘Be a rainbow in someone else’s cloud’ (Maya Angelou)

Na de behandeling
loop ik door de regen over de boulevard. Het is de tweede keer dat de triggerpointtherapeut met naaldjes in de weer ging, ik voelde me net zo’n voodoopop. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in hem, dus ik liet hem rustig begaan, ook toen hij er even later wat stroomstootjes doorheen stuurde. Het liefste had ik erna onder een dik dekbed verder willen dromen – je wordt er erg slaperig van – maar in plaats daarvan laat ik me nu voortblazen door de gure wind. Scheveningen in de winter, een stuk onaangenamer dan in lente en zomer. De regen wordt steeds feller, striemt tegen m’n gezicht, m’n spijkerbroek kleeft aan m’n benen en ook m’n sokken beginnen zo langzamerhand te soppen in m’n schoenen. Waterdicht zijn die allang niet meer, het nieuwe paar staat nog in de kast, ik krijg er blaren van. Ik voel me net een verzopen kat, een eenzaam stipje op de boulevard.  Opeens zie ik een prachtig kleurenspel voor me, met verkleumde vingers haal ik m’n camera weer uit de tas en vergeet alles om me heen, even is er niks anders dan de regenboog en ik.
Marjelle

Stairway to heaven Led Zeppelin

20 Reacties op “Alle kleuren van de regenboog!

 1. Geslaagde foto!

 2. Blijft altijd weer een mooi gezicht, vind ik!
  En Stairway to heaven ook al niet verkeerd… 😉

  • Idd, en zeker zo’n duidelijke boog als deze. Terwijl de regendruppels me om de oren vlogen, met kleumende vingers (mss zet ik er nog een korte tekst bij), maar die foto moest er komen! 😉
   ‘k Vond het nummer er goed bij passen ook.

 3. Ja, merk ik ook, van dat kleumen, het valt al niet mee op dit moment om zo ontspannen te fotograferen – kouwe vingers, bah, ik heb er (ook) zo’n hekel aan… 🙂
  Was zeker toepasselijk, de muziek, en een heel mooie uitvoering!

 4. Dit is wel een heel hoge! Meestal staan ze lager boven zee. Mooie foto!

 5. Mooie boog. De tweede ook goed te zien (kleuren net andersom).
  @Blew, laagstaande zon dus grote boog.

 6. Bedankt voor je like, Geedebee.

 7. Mooie foto Marjelle … op zoek naar het goudpotje

 8. Fraaie foto Marjelle. Bevallen ze ;de naaldjes?
  Nu nog even: Led Zeppelin.

 9. Nog steeds bezig daar op het strand zie ik, altijd mooi een regenboog!

 10. Bedankt voor je like, Atelier c157.

 11. mooie foto 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.