Tying your tongue in a knot…

16 Reacties op “Tying your tongue in a knot…

 1. Mooi nummer !

 2. Precies, Kuiifje! Blij dat je dat ook ziet/hoort.
  ik heb Alela Diane gisteren viavia o.a. Laura Hudson ontdekt en wilde haar in de aandacht brengen, sober, vandaar ook geen tekst, geen foto, alleen de muziek en mijn gedachten…
  Ik vermoedde al dat er heel weinig reacties zouden zijn, vandaar extra leuk die ene. 🙂

 3. sterker nog, ik heb haar al geruime tijd in de rijkelijk gevulde discotheek thuis. hoorde haar destijds bij ‘vrije geluiden’. haar combinatie van eigen tekst, sobere muziek en verlegen uitstraling tijdens het interview maakt haar werk mysterieus mooi.
  haar eerste album heet ‘the pirate’s gospel’, daar is dit een track van.

 4. Leuk, Ton! Ik heb gisteren een aantal nummers van ‘The pirate’s gospel’ geluisterd, o.a. ‘Tired feet’. En al ben ik helemaal niet into jesus (ja, ik weet het, deze muziek wordt ook omschreven als ‘kampvuurgospel’), toch een mooi nummer. ;)http://www.youtube.com/watch?v=v_4a1G5lQBU
  P.S. Mensen die dit mooie muziek vinden mogen van mij best op de groene pijl drukken, hoor, want het was er mij om begonnen Alela Diane extra aandacht te geven.
  Nogmaals haar website:http://www.aleladiane.com/Alela_Diane/home.html

 5. Bij deze de groene pijl.Meerdere malen.Al was het maar bij wijze van statement

 6. Ik ga maar niet eens vragen hoe je dat meermalen doet, maar ook bedankt namens haar, Paco. 🙂 Begrijp ik het goed dat je het ook mooie muziek vindt, anders telt het niet natuurlijk. 😉

 7. als je naar de hoes kijkt van dit album, zie je een soort ‘kanten’ randje. ze vertelde, dat ze aanvankelijk de cd in kleine kring uitgebracht, low-level, de hoezen vouwde ze zelf, en het kantwerkje maakte ze zelf, per hoes!
  ik heb natuurlijk een later exemplaar, niet behorend tot haar intimi, daar is het op gedrukt. maar wel bijzonder dat ze zo’n hoge vlucht heeft genomen.

 8. Mooi verhaal, Ton, en wat een monnikenwerk. Leuk om te zien hoe kleine kringetjes groter worden. 🙂

 9. Zelfstandig journalist

  Hm, ik zal het meerdere keren moeten beluisteren. Ben er nog niet meteen ‘wild’ van.

 10. Het pakt je of het pakt je niet, denk ik, ZJ. 🙂 En dan spelen de stemming waarin je verkeert, de dag die je gehad hebt, het moment dat je hiernaar luistert ook een rol…

 11. Ken je de muzieksite
  3voor12 luisterpaal ?
  Aanradert!

 12. Ken ik niet, ga ik later kijken, Kuifje, bedankt voor de tip!

 13. Zelfstandig journalist

  http://www.3voor12.vpro.nl, zoiets. Iedere week nieuwe CD’s in de luisterpaal. Ze hebben ook een gratis nieuwsbrief die je op maandag, woensdag en vrijdag krijgt toegezonden. Staat ook veel lokaal nieuws in, o.a. Rotterdam, Utrecht etc. Wat Diane betreft: ze is toch niet echt mijn stijl.

 14. Klinkt goed, ZJ. M.b.t. Alela Diane, at least you’ve tried! 😉

 15. Marjelle, op dit moment ben ik meer in the mood voor keiharde R&R.
  Flink beukende drums, gillend schreeuwend gitaarwerk.

 16. Dan is dit nu geen geschikte muziek idd, Gus. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.