Moulin Rouge?

Romulus Sufjan Stevens

12 Reacties op “Moulin Rouge?

 1. Bedankt, Kitty!
  (Psstt… heb je er al op geklikt?) 😉

 2. Ik dacht onmiddellijk aan de Kinderdijk, zonder eerst de tags te hebben gelezen. Grappig, want ik ben er nog nooit zelf geweest.

  • Dat is idd grappig, Johan. Ben er zelf nu voor het eerst geweest in het kader van met China girl leuke dingen doen en ik hou sowieso van boten, alleen niet zo van toeristen, dus daar liepen we met een boogje omheen. 😉

 3. Leuk Marjelle, de Kinderdijk heeft een verborgen Moulin Rouge.

  Groet Luuk

 4. die tweede!
  en dan die vogel zo scherp

 5. Ha, ik miste eigenlijk wel de Moulin Rouge, tot ik op de tweede foto klikte… 🙂

 6. Een toeristenkermis, zoals je die nu op vele plaatsen aantreft, van Florence tot aan de Mont Michel.
  Toch heeft die kermis ook positieve punten, dingen, en ook dieren, blijven behouden.
  Toch heb ik er een afkeer van, was twee keer in Pamukkale, Turkije, kalkafzettingen, de tweede keer was de plek ‘ontwikkeld’, wat een ramp.
  Anderzijds, ruines van steden beschreven in de enige, nu oude, archeologische gids van Turkije bleken nauwelijks meer te bestaan, kennelijk slepen de Turken er elke steen weg die hen nog van nut is.

  • Klopt helemaal, m’n metgezellen wilden in zo’n winkeltje met klompenkitsch rondneuzen en ik ben toen gillend naar buiten gelopen, is helemaal niks voor mij. 😉 Ik had ook geen idee dat het er zo toeristisch zou zijn, was er nooit eerder geweest. De molendrukte hebben we dan ook gelukkig verre van ons gelaten op een terrasje in de zon, maar de boottocht was leuk en China girl vond het ook leuk en dat is de kern van deze ontmoetingen (beter Nederlands leren praten – zij dus). 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.