Miss KitKat 2011


Fog Wintersleep

14 Reacties op “Miss KitKat 2011

 1. Katjes zijn niet altijd voor de poes!

 2. Zo is dat, ZJ, en vind je d’r niet lief met haar kroontje!? ๐Ÿ™‚ Het was nog een hele toer om dat erop te krijgen, m’n kennis van Paint Shop Pro 8 was al niet enorm, maar toen kreeg ik ook nog ruzie met de layers en afbeeldingen invoegen en heb ik het uiteindelijk op een idiote omwegmanier moeten doen, ook alweer voer voor een blogje. ๐Ÿ˜‰ Maar inmiddels heb ik wel de ‘slideshow’ in WordPress ontdekt.

 3. We kwamen speciaal voor Miss Kitkat, Knor en ik…, ja het is een knapperd! ๐Ÿ™‚
  Het kroontje is dus (uiteindelijk) gelukt, ik moet bekennen dat ik het niet eens zou kunnen, terwijl ik al sinds 1998 Paint Shop Pro gebruik.

  Wintersleep vind ik mooi, dit nummer. En heerlijk kort, vaak de kracht van muziek (niet altijd, maar soms…)… ๐Ÿ™‚

 4. Paint Shop Pro. Ik zou er helemaal niet mee kunnen werken.

 5. Vooral Knorretje natuurlijk! ๐Ÿ˜‰
  Na ik weet niet hoeveel gepruts wel idd. ALs het niet op de normale manier kan, dan verzin ik wel een eigen manier. Doe me aan het verhaal van de spiegel en de tandenborstel denken… ๐Ÿ˜‰

  Ik vind het ook wel een ontdekking Wintersleep, zou wel naar een concert van ze toe willen als ze in de buurt spelen.

 6. M’n laatste ex was er erg handig in en toen leerde ik nog af en toe wat bij, maar inmiddels is het een beetje stoffig geworden en kan ik er minder mee dan ik kon.

 7. Voor mijn eigen doeleinden vind ik Paint Shop Pro ideaal. Ik heb versie 9 speciaal gekocht, en vind het een geweldig fijn hulpmiddel om mijn foto’s goed te kunnen bewerken. Veel beter (voor mij dan in ieder geval), dan Photoshop.

 8. Ben wel benieuwd wat PSP 9 meer kan dan versie 8.
  Zelf bewerk ik m’n foto’s altijd in Picasa, alleen als er een kroontje nodig is dan neem ik m’n toevlucht tot… ๐Ÿ˜‰
  Heb net dit nummer van Wintersleep ergens neergezet, erg mooi.
  Voor jou zet ik ‘m ook even hier.

  http://www.youtube.com/watch?v=CrusxR7Ylgs

 9. Dankjewel, Marjelle ๐Ÿ™‚
  Nee, er was niet erg veel verschil met de versie 8, maar dat was een freeware programma met tijdsbeperking, dus besloot ik er voor deze keer maar eens ‘gewoon’ voor te betalen…ik had al bijna 10 jaar onderhand met gratis versies gewerkt, dus vond ik dat het wel eens kon.
  Nooit spijt gehad, dus…

 10. Mooi, een goed programma waar je lekker mee kunt werken is belangrijk.

 11. Kroon op je werk! ๐Ÿ˜‰

 12. Zo is het maar net, Aad!
  Veel lezers trekt al die huisvlijt niet of is het de titel* (ik vond het gewoon leuk om te doen), terwijl ik d’r zelf zo schattig vind. ๐Ÿ˜‰

  *Ik had wrs beter neer kunnen zetten ‘Miss Rotterdam 2011’. ๐Ÿ™‚

  Iets anders, weet jij (of iemand anders) toevallig het verschil tussen ‘online views’ en ‘syndicated views’?

 13. Niet voor de poes. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.